Strefa marek
Usługi gastronomiczne WSiP

EAN:

9788302135927

Autor:

Wydawnictwo:

Klasa:

ZSZ 1-3

Rok wydania:

2013

Oprawa:

broszurowa

Format:

17x24 cm

Kod dostawcy:

A159206

Cena sugerowana brutto:

81.10zł

Stawka vat:

5%


Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi oraz przygotowania miejsca wykonania usługi, doboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.