AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
30.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Karol Krajewski (red.)...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej
Magdalena Kędzierska-Zaporowska
Raz tak, raz na opak w szkole
Julien Hirsinger...
Tajemnice Różańca - Pamiątka I Komunii ... JAWA
Koperta na pieniądze mix
Kartka okolicznościowa Tulipany, eko koperta K095
Riwiera turecka. Travelbook. Wydanie 3
Witold Korsak
Słomianie
Adrian Markowski
Manifest kapitalistyczny
Johan Norberg