Hurtownia książek Ateneum - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
15-01-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem Zysk i S-ka. W związku z tym prosimy o zwrot...
10-01-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy rabaty na wydawnictwo Akapit Press. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
EAN:
9788365601001
Autor:
Miyoko Schinner
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2018-08-08
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
18,9x22,8 cm
Strony:
320
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.
Inni klienci kupowali także
Zdrowe przetwory
Jolanta Naklicka-Kleser
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Kuchnia roślinna. Smak zdrowia
opracowanie zbiorowe
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia
Alicja Rokicka
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Jestem tu tylko na deser
Caroline Khoo
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: APN PROMISE
Obfitość. Wegetariańska kuchnia ...
Yotam Ottolenghi
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Jaglany Detoks. Kolejny krok BR
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Kilogramy pod kontrolą. Dieta dl...
Beata Woźniak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Nie zwykła kuchnia, bo każdy jes...
Kinga Paruzel
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Inne pozycje od Vivante
Autyzm - przełom w podejściu
Raun Kaufman
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Neuroplemiona. Dziedzictwo autyz...
Steve Silberman, Bartłomiej Kotarski
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Mamo, chcę kupę!
Jamie Glowacki
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Dieta Buddy
Dan Zigmond, Tara Cottrell
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Chia wszystko co musisz wiedzieć...
Stephane Pedersen, Wayne Coates
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Intuicyjne rodzicielstwo. Jak ws...
Margaret Stephenson-Meere
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Grill Drób Warzywa Ryby Owoce Mo...
Opracowanie Zbiorowe
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Arystoteles
Uczta. Z restauracji wprost na t...
Robert Sowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Whisky. Leksykon smakosza Wyd.II...
David Wishart
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: RM
Probiotyczne słoiki dla zabiegan...
Donna Schwenk
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vital
Kanon tradycyjnej kuchni Polskie...
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Multico
Polska kuchnia myśliwska
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2008, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
Czekolada. Ponad 100 przepisów n...
Francesca Badi, Omar Busi
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Przepisy Joli. Od śniadania do k...
Jola Caputa
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Polecamy
Adobe Photoshop CC. Oficjalny po...
Andrew Faulkner, Conrad Chavez
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Sto lat!. Jak w ostatnim stuleci...
Michał Ogórek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Wyroby
Olga Drenda
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Władcy Polski. Historia na nowo ...
Mirosław Maciorowski, Beata Maciejewska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Cyngiel niebios. Kłamca T.1 w.2018
Jakub Ćwiek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Berezowska. Nagość dla wszystkich
Małgorzata Czyńska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
IRA. Bo jest paru ludzi
Waldemar Buczkowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Adobe Photoshop Lightroom Classi...
Martin Evening
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Helion
Cesarski zegarmistrz
Christoph Ransmayr
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Faszyzm. Ostrzeżenie
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Poltext
copyright Ateneum 2008-2019