Hurtownia książek Ateneum - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
16-10-2018
Szanowni Klienci, otrzymaliśmy informację o bardzo prawdopodobnej zmianie planów nauczania religii w szkole. Przedmiotem modyfikacji podstawy programowej będą w przyszłym...
05-10-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Bratni Zew". W związku z tym prosimy o zwrot do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
EAN:
9788365601001
Autor:
Miyoko Schinner
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2018-08-08
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
18,9x22,8 cm
Strony:
320
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.
Inni klienci kupowali także
Kilogramy pod kontrolą. Dieta dl...
Beata Woźniak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Moja kuchnia wege
Audrey Cosson
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Zdrowe przetwory
Jolanta Naklicka-Kleser
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Zioła i kwiaty w kuchni i ogrodzie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Nie zwykła kuchnia, bo każdy jes...
Kinga Paruzel
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Minimalist Baker. Prosto, smaczn...
Dana Shultz
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Superfit. Przepisy na zdrowie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Zielone koktajle.365 przepisów
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Publicat
Biało-czerwoni na talerzu
Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Axel Springer Polska
Gotuję, nie marnuję
Sylwia Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Vivante
Kokos
Stephanie Pedersen
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Zrozumieć malucha
Dr Tovah Klein
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Szczęśliwe jelita
Vincent Pedre
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Kuchnia na twoich zasadach. Pona...
Tara Stiles
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Dobry tłuszcz
dr Joseph Mercola, Juliusz Poznański
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Zsokowani. 100 przepisów na soki...
Amely Greeven, Eric Helms
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Zdrowo każdego dnia
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Pyszne kolacje
Anna Starmach
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Kuchnia wegańska SBM
Magdalena Pieńkos
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Wyśmienite dania z makaronu i ryżu
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Koktajle pakiet
Katarzyna Błażejewska-Stuhr
Rok wydania: 2017, oprawa: pudełko
Wydawnictwo: Zwierciadło
Glutenfree. Gotowanie i pieczenie
Christiane Schafer, Sandra Strehle
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Esteri
Cudze chwalicie, swego nie znaci...
Katarzyna Molak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Alfabet ciast
Zofia Różycka
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dwie Siostry
Polecamy
Dziedzictwo posłańca
Peter V. Brett
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fabryka Słów
Piastowie. Walka o tron 1138-1320
Tomasz Targański
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Lud. Z grenlandzkiej wyspy
Ilona Wiśniewska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Kieślowski. Zbliżenie
Katarzyna Surmiak-Domańska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Orły nad Europą
Adam Zamoyski, Tomasz Kubikowski
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Literackie
Błogie odwroty
Lahens Yanick
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Orły nad Europą
Adam Zamoyski, Tomasz Kubikowski
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Literackie
Do wszystkich chłopców, których ...
Jenny Han, Matylda Biernacka
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Kobiece
The Dom. Nowojorska bohema na po...
Jan Błaszczak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
IRA Hitlera
Radosław Golec
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Poznańskie
copyright Ateneum 2008-2018