Hurtownia książek Ateneum - Dzikie kiszonki i inne fermentacje
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
15-02-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Warstwy w związku z kończącymi się prawami wywołało zwrot poniższych tytułów: Cztery szkice - 9788364841002 Felietony - Ewa Szumańska...
12-02-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległ cennik detaliczny na ofertę wydawniczą Express Publishing...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
EAN:
9788381032506
Autor:
Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2018-09-05
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
336
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!
Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).
Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Inni klienci kupowali także
Słodko
Yotam Ottolenghi, Helen Goh
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Leczenie dietą. Wygraj z Candidą...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Wegańska kuchnia indyjska
Richa Hingle
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Purana
Kuchnia staropolska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Jaglany detoks BR
Marek Zaremba
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Jadalne kwiaty
Małgorzata Kalemba- Drożdż
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Minimalist Baker. Prosto, smaczn...
Dana Shultz
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Leczenie dietą.Wygraj z Candidą TW
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Smakoterapia 2
Iwona Zasuwa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Inne pozycje od Pascal
Pascal Lajt Gran Canaria w.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Zakopane Odkopane.Lekko gorsząca...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Polska z pasją. Aktywnie, bezpie...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Nasze własne piekło
Natalia Nowak-Lewandowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Dlaczego Joga? Stań ze mną na ma...
Natalia Knopek
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Pascal
Szwecja.Praktyczny przewodnik
Aldona Hartwińska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
GRILL. Przyrządzanie posiłków na...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2011, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: REA
Pyszne chwasty
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Słodkie przepisy Siostry Anastazji
s. Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Polska kuchnia regionalna PWN
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: PWN
Żyj zdrowo. Zielone Koktajle
Siostra Maria Goretti
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Piekę, bo lubię
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Kuchnia wegetariańska. Polskie p...
Katarzyna Rozmysłowicz
Rok wydania: 2014
Wydawnictwo: Publicat
Kuchnia Grecka
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Arystoteles
Polecamy
Zew padliny
Tomasz Samojlik, Adam Wajrak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Jak przetrwać w średniowiecznym ...
Agnieszka Bukowczan-Rzeszut
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Bogowie krwi i prochów T.1 Grzec...
Brian McClellan
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fabryka Słów
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Jacek (Tw)
Anna Bikont, Helena Łuczywo
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Farmaceuta z Auschwitz
Patricia Posner
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Hello world. Jak być człowiekiem...
Hannah Fry, Sebastian Musielak
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Literackie
Szukając klienta
Arkadiusz Bednarski, Kinga Religa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Sofia albo początek wszystkich h...
Rafik Schami, Elżbieta Zarych
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Noir sur Blanc
Made in Kraków
Przemek Czaja
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Copernicus Center Press
copyright Ateneum 2008-2019