Hurtownia książek Ateneum - Dzikie kiszonki i inne fermentacje
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
07-12-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Małym". W związku z tym prosimy o zwrot do Ateneum...
05-12-2018
Szanowni Klienci, w związku ze zbliżającym się okresem świątecznym, a co za tym idzie zwiększonym zainteresowaniem bogatą ofertą naszej Hurtowni,...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
EAN:
9788381032506
Autor:
Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2018-09-05
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
336
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!
Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).
Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Inni klienci kupowali także
Tajniki suszenia żywności
Michelle Keogh
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Galaktyka
Różane przepisy
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Post Daniela z uzdrawiającą diet...
Krystyna Dajka, ks. Łukasz Piórkowski
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Słodkości. Ciasta i desery. Szko...
Francesca Badi, Licia Cagnoni
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Minimalist Baker. Prosto, smaczn...
Dana Shultz
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Jadalne kwiaty
Małgorzata Kalemba- Drożdż
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Vegano Italiano. Wegańskie smaki...
Rosalba Gioffre
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Klasztorne sałatki w.2018
Brat Victor-Antoine d'Avila-Latourrette
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: AA
Mamuszka TW
Olja Hercules
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Pascal
Przewodnik ilustrowany - Fuertev...
Anna Jankowska
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Włochy dla zmotoryzowanych
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Fuerteventura w.2015
Jankowska Anna, Adamczak Sławomir
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik ilustrowany - Niemcy ...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Egipt PASCAL
Anna Szaleńcowa
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Odkrywając tajemnice
Lisa ReneeJones
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
Słodki rok Kuby i Buby
Grzegorz Kasdepke
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literatura
Szczęśliwe garnki - Zima
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Free Gotowanie bez glutenu, mlek...
Lena Tritto, Rossella Venezia
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Polska kuchnia regionalna Wyd. 2...
Żywczak Krzysztof
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Polskie smaki. Kulinarna podróż ...
Izabella Byszewska, Grażyna Kurpińska
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Nalewki domowe
Małgorzata Caprari
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Świat Książki
Streetfood
Cinzia Trenchi
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Czekolada
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Polecamy
Moje życie, moja muzyka
Ennio Morricone
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mando
Gugong GFP
.
pudełko,30x30x7 cm
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Robin. Biografia Robina Williamsa
Dave Itzkoff
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Berezowska. Nagość dla wszystkich
Małgorzata Czyńska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Opowiadania
Joseph Conrad, Magda Heydel
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
W ślady ojca
Danielle Steel
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Amber
Bogowie krwi i prochów T.1 Grzec...
Brian McClellan
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fabryka Słów
Antoni Kępiński. Gra z czasem
Krystyna Rożnowska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Faszyzm. Ostrzeżenie
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Poltext
Pakiet: Wszystkie pory uczuć. Je...
Magdalena Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: Pascal
copyright Ateneum 2008-2018