Hurtownia książek Ateneum - Dzikie kiszonki i inne fermentacje
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, iż zwroty pozycji egzaminacyjnych wyd. Nowa Era będą przyjmowane w nieprzekraczalnym terminie do 25.05.2019. Wszelkie zwroty przesyłane do...
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy warunki handlowe na grupę Dider. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
EAN:
9788381032506
Autor:
Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2018-09-05
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
336
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!
Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).
Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Inni klienci kupowali także
Zdrowe przetwory
Jolanta Naklicka-Kleser
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Jak zrobić ser w domu
Joanna Włodarska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Jadalne kwiaty
Małgorzata Kalemba- Drożdż
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Ewa gotuje - ulubione
Ewa Wachowicz
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Ewa Wachowicz - PROMISS
Smak życia. Nowe wydanie
Agnnieszka Maciąg
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Tajniki suszenia żywności
Michelle Keogh
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Galaktyka
Alaantkowe BLW
Joanna Anger, Anna Piszczek
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamania
Wielka księga ciast siostry Anas...
Siostra Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Leczenie dietą.Wygraj z Candidą TW
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Lunchbox na każdy dzień
Malwina Bareła
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Inne pozycje od Pascal
Przewodnik Last Minute - Izrael ...
Paul Harcourt Davies
Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik ilustrowany - Fuertev...
Jankowska Anna
Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inspirator Podróżniczy. Francja
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik dookoła świata - Chin...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik ilustrowany - Bułgari...
Zofia Siewak-Sojka
Rok wydania: 2008, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Wakacyjny dyżur
Dr Ben MacFarlane
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
Przepisy Tatiany
Paullina Simons
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Świat Książki
Poranne inspiracje. Zdrowe śniad...
Viola Urban
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Kiełki w domowym ogrodzie
Grazia Cacciola
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Esteri
Dobra kuchnia. Szybka kuchnia
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Dragon
Kuchnia Raw Food. Smaczne dania ...
Tanya Maher
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vital
Z łąki na talerz
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Świat Książki
Napoje, koktajle, likiery, nalewki
Eliza Markowska
Rok wydania: 2005, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Nauka w kuchni. Przełomowe histo...
Michał Kuźmiński
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Polecamy
Jak nie zostałem poetą
Szczepan Twardoch
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Niezniszczalny
Aldona Marciniak, Cezary Gutowski
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Axel Springer Polska
Papież
Anthony McCarten
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Niespodziewanie jasna noc
Renata Frydrych
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
Mężczyźni, którzy nienawidzą wil...
Lars Lenth
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
Zwrotnice dziejów. Alternatywne ...
Andrzej Chwalba, Wojciech Harpula
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Literackie
Moja żona tramwajarka
Krzysztof Strycharski
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
25 gramów szczęścia
Massimo Vacchetta
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Quello
Władcy umysłów
Przemysław Słowiński
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fronda
Nic co ludzkie. Powieść inspirow...
Piotr Głuchowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
copyright Ateneum 2008-2019