Hurtownia książek Ateneum - Szafran, mięta i kardamon
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
15-02-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Warstwy w związku z kończącymi się prawami wywołało zwrot poniższych tytułów: Cztery szkice - 9788364841002 Felietony - Ewa Szumańska...
12-02-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległ cennik detaliczny na ofertę wydawniczą Express Publishing...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Szafran, mięta i kardamon
EAN:
9788328050273
Autor:
Samar Khanafer
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-10-17
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni książce Hummus, za'atar i granaty czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar.
Szafran, mięta i kardamon to zbiór ponad 100 przepisów, które pozwolą na nowo odkryć zioła i przyprawy począwszy od rodzimej natki pietruszki, przez tymianek, kumin czy kolendrę, aż po sumak, anyż oraz szafran. Samar prezentuje dobrze znane dania w nowej, jeszcze smaczniejszej i ciut mocniej doprawionej odsłonie. Łączy przy tym przeróżne tradycje kulinarne proponuje głównie dania z lokalnych polskich składników, ale doprawione całkiem sporą szczyptą egzotyki. Autorka dzieli się również mnóstwem praktycznych porad związanych z przechowywaniem ziół i przypraw. Książka została przygotowana zgodnie z polskim kalendarzem sezonowości tak, żeby zawsze jeść to, co akurat jest najzdrowsze, najsmaczniejsze i najtańsze.
Inni klienci kupowali także
Moja kuchnia w Paryżu
David Lebovitz
Rok wydania: 2014
Wydawnictwo: Pascal
Nowe AlaAntkowe BLW
Joanna Anger, Anna Piszczek
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamania
Wegańska spiżarnia. Sztuka przyg...
Miyoko Schinner
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Kuchnia polska w.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Jestem tu tylko na deser
Caroline Khoo
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: APN PROMISE
Medycyna naturalna Św.Hildegardy...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Sałat love
David Bez
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Street food.Żarcie z ulicy
opracowanie zbiorowe
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Axel Springer Polska
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne autorstwa Samar Khanafer
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Hummus, za'atar i granaty
Samar Khanafer
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
What Katie Ate - Prosta kuchnia ...
Katie Quinn Davies
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Lekko & zdrowo. Sałatki i surówki
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Smaki Izraela
Nida Degutiene
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Kuchnia staropolska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Mocne plecy. Proste ćwiczenia w ...
Harriet Griffey
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
O kremówce w Wadowicach i widelc...
Tadeusz Gwiaździński
Rok wydania: 2008, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Nowik
Polska kuchnia myśliwska
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2002, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Thug Kitchen. Gotowanie bez zbęd...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Relacja
Kuchnia na wesoło
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo:
Polska Wielkanoc
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Nalewki i likiery
Danuta Bartosz - Czuba
Rok wydania: 2010, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Polska kuchnia region. Kuchnia W...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Pyszne obiady
Anna Starmach
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Polecamy
Dziedzictwo rodu Poldarków T.11 ...
Winston Graham
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Maja w ogrodzie. Wiosna/lato
Maja Popielarska
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Zwierciadło
Dziedzictwo rodu Poldarków T.12 ...
Winston Graham
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
IRA. Bo jest paru ludzi
Waldemar Buczkowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Biologia Campbella REBIS
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Rebis
Dobre miasto
Mariusz Zielke
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Farmaceuta z Auschwitz
Patricia Posner
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Pakiet w Kręgach Władzy: Wotum n...
Remigiusz Mróz
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Filia
Piastowie. Walka o tron 1138-1320
Tomasz Targański
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Szukając klienta
Arkadiusz Bednarski, Kinga Religa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
copyright Ateneum 2008-2019