Hurtownia książek Ateneum - Szafran, mięta i kardamon
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
22-08-2019
Szanowni Klienci, w związku z licznymi pytaniami dotyczącymi publikacji nowych podręczników Operon, zamieszczamy zaktualizowany harmonogram, kiedy dany tytuł dotrze do...
30-07-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Czarne wywołało zwrot następujących pozycji: 9788375365719 12 OPOWIEŚCI ŻYDOWSKICH 9788375366310 45 POMYSŁÓW/BILDUNGSROMAN 9788375365092 CIĄGLE PO KOLE 9788375364989 JAKUCK 9788375369014 MOTORY REWOLUCJI 9788375363494 MÓJ...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Szafran, mięta i kardamon
EAN:
9788328050273
Autor:
Samar Khanafer
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-10-17
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni książce Hummus, za'atar i granaty czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar.
Szafran, mięta i kardamon to zbiór ponad 100 przepisów, które pozwolą na nowo odkryć zioła i przyprawy począwszy od rodzimej natki pietruszki, przez tymianek, kumin czy kolendrę, aż po sumak, anyż oraz szafran. Samar prezentuje dobrze znane dania w nowej, jeszcze smaczniejszej i ciut mocniej doprawionej odsłonie. Łączy przy tym przeróżne tradycje kulinarne proponuje głównie dania z lokalnych polskich składników, ale doprawione całkiem sporą szczyptą egzotyki. Autorka dzieli się również mnóstwem praktycznych porad związanych z przechowywaniem ziół i przypraw. Książka została przygotowana zgodnie z polskim kalendarzem sezonowości tak, żeby zawsze jeść to, co akurat jest najzdrowsze, najsmaczniejsze i najtańsze.
Inni klienci kupowali także
Nowe AlaAntkowe BLW
Joanna Anger, Anna Piszczek
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamania
Smoothies na zimę
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Buchmann
Medycyna naturalna Św.Hildegardy...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Cecylka Knedelek, czyli książka ...
Joanna Krzyżanek
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Kaukasis.
Olia Hercules
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Wegańska spiżarnia. Sztuka przyg...
Miyoko Schinner
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
ErVegan. Roślinna kuchnia dla ka...
Eryk Wałkowicz
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Chleb wyd.2
Jeffrey Hamelman, Eliza Mórawska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Słodkości Ciasta, ciastka i cias...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne autorstwa Samar Khanafer
Hummus, za'atar i granaty
Samar Khanafer
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Sztuka gotowania
Niki Segnit
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Jajko
Katarzyna Pilitowska, Zofia Pilitowska
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Buchmann
Atlas ras. Psy

Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
ZIELONA SERIA. Tylko olej kokosowy

Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Sztuka porządkowania życia po sz...
Margareta Magnusson, Jerzy Malinowski
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Pyszna Hiszpania
Julie Schwob
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Przysmaki dziwaki - Tosty . LIWONA
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2009, oprawa: Kartonowa
Wydawnictwo: Liwona
Jedz pysznie i nie bój się chole...
Magdalena Makarowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Feeria
Grzyby w potrawach
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Dania mączne ARYSTOTELES
praca zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Arystoteles
Domowa kuchnia św. Hildegardy
Yvette Salomon
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: AA
Domowa spiżarnia TW
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arystoteles
Mama alergika gotuje na wyjątkow...
Katarzyna Jankowska
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse
Grill i piknik
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Polecamy
Orlęta Lwowskie
Wojciech Roszkowski
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Biały Kruk
Dziewczynka z atramentu i gwiazd
Kiran Millwood Hargrave
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Mage Wars Arena GFP
.
pudełko,
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Powrót do Reims
Didier Eribon
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Czy Bóg wybaczy Siostrze Bernade...
Justyna Kopińska
Rok wydania: 2019, oprawa: pocket
Wydawnictwo: Świat Książki
Duchy K2. Epicka historia zdobyc...
Mick Conefrey
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Nadzieja w mroku
Rebecca Solnit
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Jeśli tam jesteś
Loutzenhiser Katy
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Nierozłączni
Huang Yunte
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Poznańskie
Władcy umysłów
Przemysław Słowiński
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fronda
copyright Ateneum 2008-2019