Hurtownia książek Ateneum - Italia do zjedzenia
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
07-12-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Małym". W związku z tym prosimy o zwrot do Ateneum...
05-12-2018
Szanowni Klienci, w związku ze zbliżającym się okresem świątecznym, a co za tym idzie zwiększonym zainteresowaniem bogatą ofertą naszej Hurtowni,...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

ITALIA DO ZJEDZENIA
ITALIA DO ZJEDZENIA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Italia do zjedzenia
EAN:
9788328060401
Autor:
Bartek Kieżun
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-11-14
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
304
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Italia do zjedzenia jest to wyjątkowym połączeniem książki kulinarnej i subiektywnego przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i sztuki opatrzoną zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim.
Bartek Kieżun
Inni klienci kupowali także
Jajko
Katarzyna Pilitowska, Zofia Pilitowska
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Buchmann
5 składników. Gotuj szybko i łatwo
Jamie Oliver
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Insignis Media
Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100...
Marta Dymek
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dwie Siostry
Superproste gotowanie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Wielka księga ciast siostry Anas...
Siostra Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Medycyna naturalna Św.Hildegardy...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Słodka Wegan Nerd. Moje roślinne...
Alicja Rokicka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Ukraina Smaków
Aniela Redelbach
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Poznańskie
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Piwo. Leksykon smakosza
Bartosz Senderek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Inne autorstwa Bartek Kieżun
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Atlas gatunków. Ptaki Polski

Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Dobre, bo włoskie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Kołyska Judasza
Ben Berkeley
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Smaki Izraela
Nida Degutiene
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Lekko & zdrowo. Smacznie bez glu...
Marta Dobrowolska-Kierył
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Hazana. Kuchnia wegetariańska. Ż...
Paola Gavin
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
5-minutowe ciasta z kubka
Jennifer Lee
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Publicat
Wielka księga kuchni polskiej T....
Eleonora Trojan
Rok wydania: 2014, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: AA
Dania i potrawy z drobiu Siostry...
Siostra Maria Goretti
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Domowe wędzenie ryb Wyd.III
Binder Egon
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Sushi wyd.III RM
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Zupowy detoks
Urszula Mijakoska, Monika Stachura
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Lunchbox na każdy dzień
Malwina Bareła
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
183 nowe przepisy siostry Anasta...
s. Anastazja
Rok wydania: 2005, oprawa twarda
Wydawnictwo: WAM
Polecamy
Historia prywatna
Tomasz Lis
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: W.A.B.
Monolith Arena PORTAL
.
pudełko,
Wydawnictwo: PORTAL GAMES
Zew padliny
Tomasz Samojlik, Adam Wajrak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Filmowe Menu. Przewodnik kulinar...
Andrew Rea
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Laurum
Wegańskie słodycze
Karolina Gawrońska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Gugong GFP
.
pudełko,30x30x7 cm
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Zimne serca T.2
Volker Schmidt
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Adit
Wieża Eiffla nad Piną. Kresowe m...
Anna Smółka, Agnieszka Rybak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Anestezja
Thomas Arnold
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: VECTRA
Sekrety przodków, czyli jakie zn...
Katarzyna Droga
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
copyright Ateneum 2008-2018