Hurtownia książek Ateneum - Italia do zjedzenia
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, iż zwroty pozycji egzaminacyjnych wyd. Nowa Era będą przyjmowane w nieprzekraczalnym terminie do 25.05.2019. Wszelkie zwroty przesyłane do...
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy warunki handlowe na grupę Dider. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

ITALIA DO ZJEDZENIA
ITALIA DO ZJEDZENIA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Italia do zjedzenia
EAN:
9788328060401
Autor:
Bartek Kieżun
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-11-14
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
304
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Italia do zjedzenia jest to wyjątkowym połączeniem książki kulinarnej i subiektywnego przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i sztuki opatrzoną zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim.
Bartek Kieżun
Inni klienci kupowali także
Wielka księga specjałów siostry ...
Siostra Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Pyszne kolacje
Anna Starmach
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Superproste gotowanie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Jak zrobić ser w domu
Joanna Włodarska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Zielone Boże Narodzenie
Karoline Jonsson
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Lunchbox na każdy dzień
Malwina Bareła
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Hummusy i pasty
Konrad Budzyk
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Kaukasis.
Olia Hercules
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Łowcy smaków
Ina Rybarczyk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Rebis
Inne autorstwa Bartek Kieżun
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Mów jak Ted. 9 wystąpień publicz...
Carmine Gallo
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Mocne plecy. Proste ćwiczenia w ...
Harriet Griffey
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Obsesja piękna
Renee Engeln
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Dziecko od A do Z
Piotr Art, Hanna Turczyn-Zalewska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Lekko & zdrowo. Kuchnia wegetari...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Kuchnia wegańska w.2019
Celine Steen
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Smakowita Ella
Ella Woodward
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Zupowy detoks
Urszula Mijakoska, Monika Stachura
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
JuniorChef
Charise Mericle Harper
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Wilga
Zdrowa tarczyca. Twoja droga do ...
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zwierciadło
Z działki, z lasu i takie tam
Agata Królak
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Dwie Siostry
Polska kuchnia myśliwska
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2008, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
Ciasta serowe
Dr Oetker
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Świat Książki
Przyprawy
Ewa Malika Szyc-Juchnowicz
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Polecamy
Utopia europejska
Krzysztof Szczerski
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Biały Kruk
Jak kochają nas psy
Gregory Berns, Paweł Luboński
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Made in Kraków
Przemek Czaja
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Copernicus Center Press
Robimy wszystko, co w naszej mocy
Daniela Lamas
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
O psie, który wrócił do domu
W. Bruce Cameron, Edyta Świerczyńska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Kobiece
Japonia utracona
Alex Kerr
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Karakter
Dziewczynka z atramentu i gwiazd
Kiran Millwood Hargrave
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Dlaczego przestałem być lewakiem
Manfred KleineHartlage
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Biały Kruk
Bogowie krwi i prochów T.1 Grzec...
Brian McClellan
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fabryka Słów
Rok w ogrodzie
Dan Pearson, Witold Biliński
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
copyright Ateneum 2008-2019