AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Torba eko kremowa. Apetyt rośnie w miarę czytania
Niechciane myśli i silne emocje
Jon Hershfield...
Tajemnice Różańca - Pamiątka I Komunii ... JAWA
Torba prezentowa M Komunia MIX
Człowiek w poszukiwaniu sensu
Viktor E. Frankl
Wsparcie dla wspierających. Jak zapobiegać...
Babette Rothschild
Karnet Ślub - Oficjalnie zaobrączkowani
Brokat sypki 4x8g