AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Opowieści biblijne
Rachel Moss...
Wypiekanki kosmiczne - kreatywna zabawa!
Tajemnice Różańca - Pamiątka I Komunii ... JAWA
Kalejdoskop
Balony Kosmos 30cm 5szt
Pokonać Kimów. Tajna misja przeciwko reżimowi
Bradley Hope
Karnet Komunia
Kubek niekapek mały