Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
30-09-2020
Szanowni Klienci, przypominamy o terminie zwrotu terminarzy nauczyciela i kalendarzy akademickich 2020/2021. Zwroty te należy zaawizować i przesłać pełnowartościowe...
24-09-2020
Szanowni Klienci, przypominamy, że 26.09.2020r. upływa termin awizacji zwrotów Hachette Podręczniki oraz Longman PEARSON. Fizyczny zwrot powinien dotrzeć do magazynu...
 
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych

RODO
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

INTERNET W PREZYDENCKICH KAMPANIACH WYBORCZYCH...
INTERNET W PREZYDENCKICH KAMPANIACH WYBORCZYCH...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Polityka, Politologia

Kliknij aby powiększyć...
Internet w prezydenckich kampaniach wyborczych...
EAN:
9788375458886
Autor:
Monika Kożdoń-Dębecka
Wydawnictwo:
ASPRA
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x25 cm
Strony:
276
cena sugerowana brutto: 45.00zł
stawka vat: 5%
Temat podjęty przez autorkę ma nie tylko wymiar teoretyczny, ale także praktyczny, przydatny dla poszerzenia wiedzy specjalistów z zakresu teorii polityki, wywierania wpływu na zachowania polityczne obywateli oraz działań komunikacyjnych odnoszących się do mechanizmów perswazyjnych możliwych do zastosowania z wykorzystaniem możliwości, jakie oferuje komunikacja Web 2.0 i wpływających na świadomość społeczną. Jest to szczególnie istotne w sytuacjach, kiedy oczekuje się od obywateli dokonania zasadniczych rozstrzygnięć odnośnie do tego, komu zaufają i kogo wybiorą na najwyższy urząd w państwie, a następnie będą legitymizować dokonany wybór.
Inni klienci kupowali także
Ponad niebem
Susy Flory, Scott Parazynski
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Bellona
Apokalipsa tu i teraz
Rene Girard
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Mąż przez zasiedzenie
Marta Obuch
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Filia
USA wobec ludobójstwa w Afryce
Jakub Kościółek
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ASPRA
Plusy i minusy
Stefan Buijsman
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Aforyzmy. Aforismi
Leonardo da Vinci
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Austeria
Łacińska wyspa. Antologia rumuńs...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Ośrodek Karta
Społeczeństwo i polityka. Podsta...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: ASPRA
Koniec liberalizmu, jaki znamy
Mark Lilla
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fundacja Kultura Liberalna
Społeczeństwo i polityka. Podsta...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: ASPRA
Inne pozycje od ASPRA
Wycie szakala
Zeev Baran
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ASPRA
Bibliografie specjalne
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ASPRA
Rynek mediów w Polsce
Jolanta Dzierżyńska-Mielczarek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ASPRA
Odrodzona Polska. Koncepcje pańs...
Henryk Stańczyk, Krzysztof Kawęcki
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ASPRA
Nauki o mediach i komunikacji sp...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ASPRA
Sektor prywatny a sektor publiczny
red. Marek Gruchelski
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ASPRA
Inne z działu Polityka, Politologia
Akcja Wyborcza Polaków na Litwie
Paweł Sobik
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Kolegium Europy Wschodniej
Podchody i zmagania
Zbigniew Żmigrodzki
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Nortom
Daleko od Wawelu
Paweł Reszka, Michał Majewski
Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Czerwone i Czarne
Szkoły polskiej demokracji
red. Artur Wołka
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Ośrodek Myśli Politycznej
Trzeci Rzym. Ewangelia według Kr...
Maciej Grabysa, Jarosław Mańka
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: AA
Istota bezpieczeństwa cybernetyc...
Marek Górka
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Difin
Z dziejów pojęć społeczno-polity...
Maciej Janowski
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Neriton
Amerykańskie wstrząsy
Eliza Sarnacka-Mahoney
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: von Borowiecky
Polecamy
Basia, Franek i zasypianie
Zofia Stanecka
Rok wydania: 2020, oprawa: całokartonowa
Wydawnictwo: Harperkids
Apokalipsa ks. Dolindo. Czasy os...
Jakub Jałowiczor
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Esprit
Jak naśladujemy naturę
Seraphine Menu, Emmanuelle Walker
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Polarny Lis
Piękne zielone oczy
Arnot Lustig
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Tajemnica rodzinna z Żydami w tle
Irena Wiszniewska
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Kepler62 T.1 Zaproszenie
Timo Parvela, Bjorn Sortland
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Widnokrąg
Emilka i Maks na tropie wirusów ...
Ireneusz Korpyś
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sfinks
Witamy w Ballyfrann
Deirdre Sullivan
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Wszystkie znaki na niebie i ziemi
Jenn Bennett
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Stacja Tokio Ueno
Yu Miri
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
copyright Ateneum 2008-2020