Targi Ateneum
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
03-06-2020
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z Wydawnictwem Stapis. W związku z tym prosimy o zwrot do Ateneum...
02-06-2020
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległ cennik na pozycje Wydawnictwa PWN dotyczące poziomu przedszkole oraz kształcenia specjalnego. Aktualne ceny...
 
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych

RODO
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

BIBLIOTECZKA OPRACOWAŃ NR 012 POEZJE RÓŻEWICZA
BIBLIOTECZKA OPRACOWAŃ NR 012 POEZJE RÓŻEWICZA
Katalog tematyczny -> Lektury -> Opracowania

Kliknij aby powiększyć...
Biblioteczka opracowań nr 012 Poezje Różewicza
EAN:
9788386581559
cena sugerowana brutto: 3.84zł
stawka vat: 5%

Spis Treści:
- Informacje biograficzne
- Ocalony
- Róża
- Lament
- Jak dobrze
- Drewno
- Zostawcie nas
- Kto jest poetą
- Spadanie
- Szkic do erotyku współczesnego
- Moja poezja
+ (drze się miękko)
+ Wygaśnięcie Absolutu niszczy sferę jego przejawiania się
+ bez
- Przyszli żeby zobaczyć poetę
- Cechy poezji Tadeusza Różewicza
- Przypisy
- Bibliografia
Inni klienci kupowali także
Biblioteczka opracowań nr 037 Po...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 034 Fr...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 051 In...
Urszula Lementowicz
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 072 Po...
Urszula Lementowicz
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 044 Po...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2005, Oprawa: Miękka
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 028 Bi...
Danuta Wilczycka
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 003 La...
Józef Osmoła
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 018 Dz...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 019 Dz...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 031 Po...
Irena Nowacka
Rok wydania: 2004, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Inne autorstwa Teodor Farent
Biblioteczka opracowań nr 033 Od...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 015 Ni...
Teodor Farent
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 090 Je...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 011 Fe...
Teodor Farent
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 048 Po...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 034 Fr...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Inne pozycje od Biblios
Biblioteczka opracowań nr 024 No...
Irena Nowacka
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 016 Po...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2003, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 063 Pa...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2004, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 011 Fe...
Teodor Farent
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 043 Mo...
Irena Nowacka
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 082 Ka...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Inne z działu Opracowania
Biblioteczka opracowań nr 022 Po...
Józef Osmoła
Rok wydania: 52, Format: 11x16 cm
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 087 Tr...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 033 Od...
Teodor Farent
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 003 La...
Józef Osmoła
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Nad Niemnem z opracowaniem TW SBM
Eliza Orzeszkowa
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Biblioteczka opracowań nr 029 Bi...
Danuta Wilczycka
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Biblioteczka opracowań nr 080 Ba...
Danuta Polańczyk
Rok wydania: 2006, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Biblios
Antygona z opracowaniem BR SBM
Sofokles
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: SBM
Polecamy
Cardblocks Kartonowe klocki kons...
.
pudełko,24,3x21,2x5,5 cm
Wydawnictwo: Egmont
Maseczka ochronna FFP2 (5 szt)
.
Rok wydania: 2020
Wydawnictwo:
Star Realms: Colony Wars IUVI Ga...
.
pudełko,6,2x10,8x4,9 cm
Wydawnictwo: IUVI Games
Kepler62 T.1 Zaproszenie
Timo Parvela, Bjorn Sortland
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Widnokrąg
Austerlitz. Śmiertelne zmagania ...
Oleg Sokołow
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Napoleon V
Zaginione miasta T.2 Wygnanie
Shannon Messenger
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Basen
Joanna Kocik
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Harde
Maseczka ochronna FFP2 (5 szt)
.
Rok wydania: 2020
Wydawnictwo:
Jeśli tam jesteś
Loutzenhiser Katy
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Michael Jackson. Księżycowym kro...
Ewa Bagłaj
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Hartigrama
copyright Ateneum 2008-2020