Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
16-07-2020
Szanowni Klienci, z powodu błędu drukarskiego wydawnictwo Harmonia prosi o zwrot publikacji Ćwiczenia wprowadzające i utrwalające głoski J, L. EAN...
15-07-2020
Szanowni Klienci, w dniu dzisiejszym zmianie uległy cenniki na pozycje językowe wydawnictwa PWN....
 
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych

RODO
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

KIPI KASZA
KIPI KASZA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Kipi kasza
EAN:
9788377885536
Autor:
Paweł Łukasik, Grzegorz Targosz
Wydawnictwo:
Edgard
Data premiery:
2015-05-14
Rok wydania:
2015
Oprawa:
twarda
Format:
20,5x27,2 cm
Strony:
248
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotujzpasja.pl, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli głównej. Autorzy z jednej strony na nowo odkrywają tradycję i proponują klasyczne dania we współczesnej odsłonie, a z drugiej - wprowadzają kulinarne nowinki i zaskakują kucharską inwencją. Wszystkie propozycje posiłków zilustrowane są wysmakowanymi, autorskimi zdjęciami.
Blisko trzy czwarte przepisów to propozycje bezmięsne, a prawie połowa to dania niezawierające glutenu - z książki skorzystają więc wegetarianie i osoby poszukujące nowych pomysłów na bezglutenowe posiłki. Wszystkie propozycje dań wiążą się z ideą zdrowego odżywiania i slow food, a przepisy będą inspirujące zarówno dla amatorów, jak i pasjonatów gotowania.
Zaproś znajomych na kaszotto i burgery jaglane, a na deser podaj smakowite muffinki gryczano-amarantusowe z żurawiną!
Paweł Łukasik - pasjonat gotowania, z wykształcenia technolog żywienia. Odpowiada za część merytoryczną, przygotowanie dań oraz przepisy przygotowane specjalnie na potrzeby tej publikacji.
Grzegorz Targosz - fotograf, absolwent Otwartego Studium Fotografii Politechniki Krakowskiej, laureat Ogólnopolskiego Konkursu dla Profesjonalnych Fotografów Kulinarnych, autor wszystkich zdjęć zamieszczonych w książce.
Inni klienci kupowali także
Moje wypieki i desery
Dorota Świątkowska
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Egmont
Kuchnia Fit 2. Wspólne gotowanie
Konrad Gaca
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Słodkie i zdrowe czyli desery, k...
Monika Mrozowska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Zielone koktajle.365 przepisów
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Publicat
Koktajle dla zdrowia i urody
Katarzyna Błażejewska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Jerozolima. Książka kucharska
Sami Tamimi
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Moje wypieki. Wielki powrót
Dorota Świątkowska
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Egmont
Ewa Wachowicz. Sałatki
Ewa Wachowicz
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Ewa Wachowicz - PROMISS
30 minut w kuchni
Jamie Oliver
Rok wydania: 2011, oprawa twarda
Wydawnictwo: Insignis
102 ciasta z owocami siostry Ana...
s. Anastazja
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Inne pozycje od Edgard
Poznaję świat. Emocje
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edgard
Niemiecki - Kurs podstawowy A1-A...
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2009, etui kartonowe
Wydawnictwo: Edgard
Włoski Fiszki PLUS dla początkuj...

Rok wydania: 2014, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: Edgard
Polski - Dla cudzoziemców EDGARD
praca zbiorowa
Rok wydania: 2010, etui kartonowe
Wydawnictwo: Edgard
Chorwacki. Rozmówki na każdy wyj...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2020
Wydawnictwo: Edgard
Maluch poznaje. Pory roku
Joanna Liszewska, Marta Szudyga
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edgard
Inne z działu Kulinaria
Qmam kasze do ostatniego okruszka
Maia Sobczak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Słodki zielnik Lary
Lara Gessler
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
150 dań do pudełka
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska
Zdrowa woda. Eliksir młodości i ...
Sonia Lucano
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Simpe Happy Kitchen
Miki Mottes, Tomasz Klonowski
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: K.E. Liber
Kuchnia polska w.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Prawdziwa kuchnia polska. Wersja...
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: REA
Jak smakuje rok
Marcin Molik
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Polecamy
Tylko spokój może nas uratować
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Rafael
San Francisco. Dziki brzeg wolno...
Magda Działoszyńska-Kossow
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Nie myśl za dużo!
Anne Bogel
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bez Fikcji
Michael Jackson. Księżycowym kro...
Ewa Bagłaj
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Hartigrama
Dziesięć tysięcy drzwi
Alix E. Harrow
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Dama Paxtona
Agnieszka Siepielska
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: NieZwykłe
QualityLandia
Marc-Uwe King
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: NieZwykłe
Emilka i Maks na tropie wirusów ...
Ireneusz Korpyś
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sfinks
Biohacking. Podręcznik dla począ...
Karol Wyszomirski
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Wojsko polskie. Księstwo Warszaw...
Bronisław Gembarzewski
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Napoleon V
copyright Ateneum 2008-2020