Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2

EAN:

9788302150388

Wydawnictwo:

Rok wydania:

2015

Oprawa:

broszurowa

Format:

17x24 cm

Strony:

192

Kod dostawcy:

165914

Cena sugerowana brutto:

44.25zł

Stawka vat:

5%

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.