AKTUALNOŚCI
15-10-2020
Szanowni Klienci, w związku ze zmianą ceny gry Eurobusiness od dnia jutrzejszego tj. 16.10.2020 r. zachęcamy do składania zamówień do...
14-10-2020
Szanowni Klienci, W piątek 16.10.2020r. zmianie ulegnie cena gry Eurobusiness. Nowa obowiązująca cena to 44,90 zł brutto. Zamówienia złożone...
 
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych

RODO
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

JADŁONOMIA. KUCHNIA ROŚLINNA 100 PRZEPISÓW W.2017
JADŁONOMIA. KUCHNIA ROŚLINNA 100 PRZEPISÓW W.2017
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów w.2017
EAN:
9788363696351
Autor:
Marta Dymek
Wydawnictwo:
Dwie Siostry
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
17x21,5 cm
Strony:
282
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Inni klienci kupowali także
Insulinooporność w polskiej kuchni
Magdalena Makarowska, Dominika Musiałowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Feeria
Roślinny lunchbox dla każdego
Eryk Wałkowicz
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Nowa Jadłonomia.Roślinne przepis...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Jaglany detoks BR
Marek Zaremba
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Zielone koktajle.365 przepisów
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Publicat
Insulinooporność. Szybkie dania
Magdalena Makarowska, Dominika Musiałowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Feeria
Hummusy i pasty
Konrad Budzyk
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Wegańska kuchnia indyjska
Richa Hingle
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Purana
Smakoterapia 2
Iwona Zasuwa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
ErVegan. Roślinna kuchnia dla ka...
Eryk Wałkowicz
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Inne autorstwa Marta Dymek
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Jadłonomia po polsku
Marta Dymek
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Inne pozycje od Marginesy
Trawka. Jak zdelegalizowano mari...
Box Brown
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Mademoiselle Coco. Miłość zaklęt...
Michelle Marly
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Imperium pragnień T.4
Nermin Bezmen
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Żądła rządzą. Moje przygody z tr...
Dave Goulson
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Dziewięć miesięcy czułego chaosu
Lucy Knisley
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Demony seksu
Krzysztof Tomasik
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Inne z działu Kulinaria
Filmowe Menu. Przewodnik kulinar...
Andrew Rea
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Laurum
Kuchnia według zasad Tradycyjnej...
Weidinger Georg, Weidinger Sandra
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vital
Schronisko Smaków. Moja góralska...
Magda Gessler
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Pyszne. Na każdą okazję
Anna Starmach
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Zawierucha w kuchni
Grzegorz Zawierucha
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Słodko-kwaśna historia
Dorota Podlaska, Ngo Van Tuong
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Drzewo Babel
Free. Słodkości bez glutenu, mle...
Rosella Venezia, Gabila Gerardi
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Czytaj skład. Gotuj z głową!
Jagoda Fabicka Katarzyna Rada
Rok wydania: 2020, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Publicat
Polecamy
Miasto biesów. Czekając na powró...
Albert Jawłowski
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Laska nebeska
Mariusz Szczygieł
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Perfekcyjny świat Miwako Sumidy
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Leczenie dobrą dietą BR w.2017
Katarzyna Lewko
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: SBM
Mój Blues
Andrzej Matysik, Jacek Kurek
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: eSPe
Dziewczyna z Paryża
Jordyn Taylor
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Maseczka ochronna FFP2 (5 szt)
.
Rok wydania: 2020
Wydawnictwo:
Coś i Nic
Anna Paszkiewicz, Kasia Walentynowicz
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Widnokrąg
Seria o Williamie Wistingu T.13 ...
Jorn Lier Horst, Milena Skoczko
Rok wydania: 2020, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Smak Słowa
Wielcy muzycy
Robert Janowski, Maciej Szymanowicz
Rok wydania: 2020, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dwukropek
copyright Ateneum 2008-2020