AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
praca zbiorowa
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Anna Kmiołek-Kizara
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Czapeczki papierowe Happy Birthday 6szt
Kubek do mycia głowy
Baśniogra - Smocze Serce
Zawieszka - Hegemon
Dinozaur w opałach LUCRUM
Ostatni zakręt
Sandra Becmer
Lupa LED światło białe
Flamastry Power 24 kolory etui STABILO