AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Leżaczek bujaczek 2w1 Żabka dźwięki wibracje
Nadprzyrodzone. Śledztwo w sprawie duchów
Will Storr
Mass Effect: Gra Planszowa PORTAL
Blok rysunkowy A4/20K FIORELLO
Pluk z samej góry
Annie M.G. Schmidt Schmidt...
LEGO(R) Zwierzaki Słodziaki
Fun Card English Idioms in Conversation CREATIVO
Zawieszka na butelkę - Whisky