AKTUALNOŚCI
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
08-12-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda...
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Róża w niewoli (barwione brzegi)
Julie Soto
Bidon aluminiowy Pies 500ml
Dzieci getta. Stella Maris
Iljas Churi
Mitologia słowiańska dla młodego czytelnika
Michał Łuczyński
Miś puszowy polarny z projektorem i muzyką
Titek i magia świąt
Urszula Młodnicka...
Alkomat półprzewodnikowy Spirit 2
Plaster miodu FAN