Konopne gotowanie

EAN:

9788324073719

Autor:

Anita Kilian-Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz

Wydawnictwo:

Znak

Data premiery:

2021-05-05

Rok wydania:

2021

Oprawa:

twarda

Format:

234x169 mm

Strony:

256

Cena sugerowana brutto:

69.99zł

Stawka vat:

5%

Orgia smaków, która pobudza zmysły i poprawia nastrój
nie tylko dla wielbicieli marihuany
Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania marihuany w posiłkach zostały naukowo udowodnione.
Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat marihuany.
Dzięki tej książce:
dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować,
poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach a są to sny piękne


Polecamy
Zobacz, co zrobiłeś

Matthew Farrell...

Romantika

Piotr Marecki

Van Dijk. Holenderska skała

Yvette Żółtowska-Darska...

Niegrzeczne last minute

praca zbiorowa

Sztukamięs ze szlachtuza

Magdalena Kasprzyk-Chevriaux

Zgadnij kto to? Dziecko Słońca

Gauthier Wendling...