Strefa marek
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

EAN:

9788302135873

Autor:

Wydawnictwo:

Klasa:

ZSZ 1-3

Rok wydania:

2013

Oprawa:

broszurowa

Format:

17x24 cm

Strony:

288

Numer dopuszczenia:

Reforma 2012

Kod dostawcy:

A159202

Cena sugerowana brutto:

78.00zł

Stawka vat:

5%


Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.