AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Joanna Duda...
Edukacja żywieniowa
Isobel R. Contento
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Kiedy gwiazdy rozświetlają niebo T.2
Camden Elizabeth
Zakładka do książki tęcza , kot MIX
Przy weselnym stole
Okładka na dokumenty małe pionowa MERplus
Wiedźmin. Tom 9. Corvo Bianco
Bartosz Sztybor...
Wirus MUDUKO
Trudny wiek
Anda Rottenberg
Szkocja. Wędrówka przez krainę mitów i mgły
Patrycja Kupiec