AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
praca zbiorowa
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Naklejki dla dzieci Halloween 1
Skarpeta świąteczna w zielone choinki 41x22cm
Mafia GRANNA
Rozszywacz 1029 czarny EAGLE
Eye2Eye Duel (edycja międzynarodowa)
Inne obrazy
Maria Poprzęcka
Kubeczki Koci Domek Gabi 250ml 6szt
Potwory do szafy GRANNA