AKTUALNOŚCI
01-08-2025
Zwrot - Żydowskie Muzeum Galicja
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Wszystkiego najlepszego! Jak dbać o własne...
Ewa Woydyłło
Zestaw geometryczny STAEDTLER
Styropianowe kulki 4mm kolorowe 10g
Chodzik 3w1 Bounce szary
Pistolet na strzałki MIX
Ołówek artystyczny - różne twardości 12szt M&G
Telefon niebieski
Familia grande
Camille Kouchner