AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.1
Puzzle 104 Superkolor Bluey
Obywatelka. Amerykańska liryka
Claudia Rankine
Uczę się w mig. Tabliczka mnożenia
Dopasowanie
Gabriela Sznigir
Serwetki ze złotym brzegiem 33x33cm 12szt
Baby born - Strój przeciwdeszczowy Deluxe 43cm
Tajemnica część 2
Ciało ze szkła. Historia hipochondrii
Caroline Crampton