AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
Piotr Dominik...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Odkrywcy nocnego nieba: Zodiak LUCRUM
Pluszowy interaktywny Lisek z dźwiękiem 18cm
Zdążyć przed wrogiem
Robert Michniewicz
CzuCzu Puzzle Co robimy w przedszkolu 3+ 4+
Puzzlove Pomidory 1000el
Alkoprzeprawa - zestaw 5 gier imprezowych
Długopis wymazywalny Erase 2.0 niebieski
Topper Bluey