AKTUALNOŚCI
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
24-10-2025
Zwrot - Wydawnictwo Storybox
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda...
Testy przyg do egz. zaw. kucharz małej gastronomii
Joanna Kowalska...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1
Marzanna Zienkiewicz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Świeca stołowa zakręcona Jasmine & Patchouli 2szt
Farby witrażowe Glass Deco 10 kolorów AMOS
Wieża
Wesołe Zagadki FAN
Blok rysunkowy A4/20K FIORELLO
Puzzle drewniane - seria ETO
Biografia X
Catherine Lacey
Witrażowe lampki