AKTUALNOŚCI
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
08-12-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda...
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Anna Kmiołek-Kizara
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP
Renata Szajna...
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Rok zmian
Mieczysław Gorzka
Kredki ołówkowe trójkątne 12 kolorów Stitch
Książeczka czekowa dla Męża
Czapka LED Sama słodycz
Torebka prezentowa S Boże Narodzenie brokat mix
Worek plecak Lis
Plastelina 12 kolorów Stitch
Dobre strony - Dobrze, że jesteś