AKTUALNOŚCI
30-04-2025
Zwrot Widnokrąg
29-04-2025
Zmiana cennika Gaudium
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Siegestorm: Siege Mode
Kocham cię tak mocno!
Capucine Lewalle...
Zestaw kreatywny Arcybox Rekin
Polska na rowerze. 60 wycieczek jednodniowych...
Daniel Sienkiewicz...
Blask nowych dni
Judy Batalion
Patyczki drewniane kolorowe 60szt
Japonia. Kraj możliwości
Zofia Jurczak
Zojka i Zu. Supermoce
Asia Olejarczyk...