AKTUALNOŚCI
16-06-2025
Organizacja pracy Boże Ciało
13-06-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Realizacja usług w recepcji cz.1
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Kubeczek do wody z blokadą wylania 150ml MIX
Aeon's End: Wioska na południu PORTAL
Z wizytą u ojca
Shin Kyung-Sook
Zwierzęta wędkowanie
Gra brelok mix
Patyczki drewniane do nauki liczenia
Air Fryer. Proste i zdrowe przepisy roślinne
Niki Webster
Zakładka - Zwierzęta