AKTUALNOŚCI
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Zwrot - Kanarkiewicz
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Forget me not
Ludka Skrzydlewska
Black&White Karuzela do wózka Gwiazdka
Zestaw kreatywny Arcybox Hipcio
Pink klocki 110 el
Śniadaniówka turkusowa HERLITZ
Skarbonka Home 2-Wakacje 2
Zakreślacz FLEXI SOFT 8542 żółty pastel
Gęsi odpoczywają na Gotlandii
Szymon Drobniak