AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Zszywacz Fluo stojący SPARK LINE
Cienki zakreślacz Highlighter pomarańczowy
Kredki akwarelowe 3716/K 12 kolorów MIX
Pluszowy interaktywny Lisek z dźwiękiem 18cm
Czterdziestolatek
Układanka/gra Flagi Europy
Samochód terenowy Stunt Car MIX
Przepraszam za brzydkie pismo. Pamiętniki...
Antonina Tosiek