AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Skarpeta świąteczna czerwona w śnieżynki 41x22cm
Rzeka lodu
Ariel Lawhon
Tower Up IUVI Games
Piramida sombrero
k-punk, tom 1: Książki, filmy i telewizja, muzyka
Mark Fisher
Blok rysunkowy A4/20K FIORELLO
Kredki Misiaki Baby 6 kolorów CARIOCA
Papier metalik Błękitne Srebro X-Strong 38cmx20m