AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Krystyna Jarosz
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Klucz do nieśmiertelności
Nicklas Brendborg...
Naklejki szkolne - Słoneczko 9szt
Puzzle 1000 Roch Urbaniak Koncert na kominie
Miasto Meksyk. Poziomy zawrót głowy
Juan Villoro
Album na dowód rejestracyjny Jazz granat ELEFANT
Totusie JAWA
Słomianie
Adrian Markowski
Balon foliowy 9 86cm różowe złoto