AKTUALNOŚCI
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
08-12-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pakiet: Dwa Bieguny T.1-3
Żwirełło Katarzyna
Książeczka czekowa dla Męża
Zjazdy są najgorsze
Mariana Enriquez
Odcisk atramentowy clean-touch pink
Rozeta ze wstążką mix
Modułowa kredka. Boże Narodzenie z naklejkami
Wiktoria Kohnke
Yoko
David Sheff
Tablica 4w1 z 2-rzędowym liczydłem