AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Pędzel Baby 2+ CARIOCA
Candy Hunters (edycja polska)
Blok rysunkowy A4/20K FIORELLO
Co to? Tutu i dźwięki
Piotr Karski
Duszek, który nie mógł spać
Gareth Ryans...
Farby Tempera do malowania palcami 6 kol. CARIOCA
Markery do ceramiki 8kol MONAMI
Długopisy żelowe Pusheen 6 kolorów