AKTUALNOŚCI
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
08-12-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Gumka + temperówka Avengers
Bidon aluminiowy Pies 500ml
Jeździk-pchacz Beetle fioletowy
Torba papierowa na prezenty mała 23x17x9cm
Świętowanie życia
Ewa Woydyłło
Fun Card English Idioms in Conversation CREATIVO
Ostatni gasi światło. Przypowieści o transformacji
Marta Madejska
Naklejki na paznokcie i tatuaże - Christmas