AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Cmętarz zwieżąt
Stephen King
(Nie) powinieneś 2 - gra karciana
Kartografowie
Duchowa Historia Polski
Grzegorz Górny
Organza Gładka czerwony 0,36x9m
Słomki wielokrotnego użytku 9x240mm 250szt
Kiedy gwiazdy rozświetlają niebo T.2
Camden Elizabeth
Angielski w krzyżówkach obrazkowych CREATIVO