AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Balon foliowy B&C Cyfra stojąca 0 złota 74cm
Bob Dylan i muzyczna rewolucja
Elijah Wald
Coś tu śmierdzi. Nauka, która wrze, bulgocze...
Adam Mirek
Czterdziestolatek
Balon foliowy cyfra 8 satynowa biała 86cm
Linijka drewniana Jednorożec
Markery plakatowe PC-8K 4 kolory POSCA UNI
Wulkany
LuogoComune