AKTUALNOŚCI
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Zwrot - Kanarkiewicz
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Płytki umysł. Jak internet wpływa na nasz mózg
Nicholas Carr
Blask Montparnasse'u
Sylwia Zientek
Karnet B6 Urodziny (nuty)
Wstążka satynowa śliwkowa 12mm x 32m
Balony lateksowe hot pink 25,4cm/10 8szt.
Teczka kopertowa PP A5 Niebo
Peruka długowłosa niebieska
Imperium Rzymskie - Rzymski Rydwan