AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Skarpeta świąteczna w złote renifery 49x22cm
Lalka 63556 bobas Bimba na różowej poduszce 35cm
Torebka Lux kraft 14x13x13cm szerokie dno ROZETTE
Pusheen Kubek podróżny
Obrus papierowy Koci Domek Gabi 180x120cm
CzuCzu Puzzle odkrywcy Dzika przyroda 300 el.
Candy Hunters (edycja polska)
Duchowa Historia Polski
Grzegorz Górny