AKTUALNOŚCI
30-10-2025
Zmiana w procesie zwrotów
27-10-2025
Zwrot - Magia Słów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Klipsa dekoracyjna MIX
Temperówka GR-224 podwójna stożek FIORELLO
Wesołe Zagadki FAN
Kredki bezdrzewne 12 kolorów JOVI
Angielski w krzyżówkach obrazkowych CREATIVO
Lupa 50mm GRAND
Ubranka V-38 Ubranka 38 cm różne rodzaje
Zawieszka na butelkę - Whisky