AKTUALNOŚCI
30-04-2025
Zwrot Widnokrąg
29-04-2025
Zmiana cennika Gaudium
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Płyn do baniek 1000ml
Carcassonne 1 Karczmy i katedry Edycja 2
Multi marker szary i czerwony 2szt
Molkky(R) w drewnianej skrzynce
Pamiętnik Secret Message - Unicorn STnux
Cannes. Religia kina
Tadeusz Sobolewski
Jak rodzi się bliskość. Inspiracje dla rodziców
Agnieszka Stein...
Zestaw kreatywny Arcybox Hipcio