AKTUALNOŚCI
01-08-2025
Zwrot - Żydowskie Muzeum Galicja
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Ostatni krzyk mody
Beata Dębska...
Maseczka do twarzy oliwka 25ml
Skoroszyt Budget PP A4 z wąsami czerwony (25szt)
Zakreślacz FLEXI 8542 różowy
Yellowstone. Oficjalna książka kucharska rodziny..
Gabriel Gator Guilbeau
Plecak szkolny gradient niebieski OXFORD
Blask Montparnasse'u
Sylwia Zientek
Mattel Barbie. Official Colouring Book
Ameet