AKTUALNOŚCI
16-06-2025
Organizacja pracy Boże Ciało
13-06-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
LOL Koraliki prasowanki
Gra brelok mix
Szachy i warcaby magnetyczne 2w1
Canvas
Flamastry dmuchane 24 kolory MAPED CREATIV
Molkky(R) GO full size
Korektor Dominic 5mmx8m MIX
Zakreślacz Job Pastel waniliowy 1-5mm (10szt)