AKTUALNOŚCI
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
08-12-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o...
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Gorące igraszki
Spirit Island: Pióra i Płomienie
Pióro Elegance metal czarne ZENITH
Świętowanie życia
Ewa Woydyłło
Egzamin ósmoklasisty z języka ang. w krzyżówkach
Była sobie radość
Katarzyna Michalak
Migracje
Charlotte McConaghy
Alkomat półprzewodnikowy Spirit 2