AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Czy kiedyś wyjdzie słońce
Anna Karpińska
ADHD. Jak to ogarnąć
Soli Lazarus...
Wszystko jak leci. Polski pop 1990-2000
Tomasz Lada
Seria o Auguście Strinbergu T.2 Lód
Kristina Ohlsson
Plastelina 6 kolorów MONA
Skorowidz A7 Salsa granatowy
Wyspa niechcianych kobiet
Agata Komosa-Styczeń
Karta egzaminacyjna na Seks Pokojówkę