AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Realizacja usług w recepcji cz.1
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Pracownia hotelarska HGT.06.
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Pokonać Kimów. Tajna misja przeciwko reżimowi
Bradley Hope
Piłeczka Potworek 6 wzorów
Łóżeczko drewniane dla lalki z pościelą MIX
Święty Prorok. Karol Wojtyła - Jan Paweł II
Jolanta Sosnowska
Lalka Pitus 40cm
Alergia. Nasze uczulenia w zmieniającym się...
Theresa MacPhail
Klucz do nieśmiertelności
Nicklas Brendborg...
LEGO DREAMZzz. Przygody Sennych Agentów
Kaela Rivera