Strefa marek
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

EAN:

9788302157127

Wydawnictwo:

Rok wydania:

2016

Oprawa:

broszurowa

Format:

17x24 cm

Strony:

104

Kod dostawcy:

A159229

Cena sugerowana brutto:

52.60zł

Stawka vat:

5%

W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa.